Toonbank App: koop jij ook lokaal?

In onze gemeente is donderdag 9 april 2020 de Toonbank app gelanceerd. Deze app maakt het mogelijk voor lokale ondernemers om hun producten aan te bieden via de app, ook als je geen webwinkelmodule hebt.

De toonbank app is letterlijk een digitale toonbank. Klanten zien in de app de winkel of horeca zaak bij hun in de buurt. Via de app kunnen zij producten bestellen. De winkel of horeca zaak kiest zelf hoe de producten geleverd en betaald worden. Consumenten hoeven de deur dus niet uit en kunnen thuis vanaf de bank lokaal winkelen. De ontwikkelaars van de Toonbankapp rekenen voor de middenstanders geen kosten omdat zij de lokale economie, in de moeilijke tijden, willen steunen. De app is voor consumenten beschikbaar voor IOS en Android telefoons.  

Ondernemer in Heusden?
Winkels en horeca ondernemingen uit de gemeente Heusden kunnen gratis een account aanmaken. Tot oktober 2020 is gebruik van de app gratis, daarna bekijken de ontwikkelaars van de app of het initiatief doorgaat en of daar kosten voor gevraagd worden. De data die de app en het platform verzameld worden puur gebruikt voor de werking van de app. De data wordt niet doorverkocht aan derden.

Ben jij ook enthousiast en wil je jouw producten aanbieden? Maak dan snel gratis een account aan via www.toonbankapp.nl/register-shop

t

Uitgelicht