Oproep aan horeca-ondernemers

Om de lokale horecazaken te steunen willen we graag aan onze inwoners vertellen bij welke zaken je een heerlijke lunch of diner kunt bestellen voor thuis!

De verspreiding van het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen raken ons allemaal! Veel ondernemers zien jaren aan hard werken in rook opgaan nu zij niet meer hun diensten of producten kunnen aanbieden. Een noodsituatie haalt vaak het beste in ondernemers naar boven, bijvoorbeeld ook bij de horecazaken in onze gemeente. Veel zaken zijn overgestapt op bezorgdiensten en afhaalpunten met bijpassende maatregelen zoals het RIVM eerder aankondigde.

Bij welke lokale horecazaken kun je een heerlijke lunch of diner bestellen voor thuis? Dit willen we graag samen in beeld brengen voor onze inwoners. We werken hiervoor samen met de lokale afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Ook als je geen lid bent van deze afdeling, kun je aan deze actie meedoen. Geef je dan snel op via info@heusden.nl. We horen graag om welk restaurant het gaat met vermelding van een website en telefoonnummer. Je kunt je aanmelden tot maandag 6 april, tot 17.00 uur.

 

 

 

Uitgelicht