Materialen voor grote hennepkwekerij gevonden in garageboxen in Vlijmen

Op donderdag 4 april troffen medewerkers van de politie en de gemeente in een garagebox aan de Catharinastraat in Vlijmen materialen aan om een grote hennepkwekerij mee in te richten.

Behalve deze materialen werden er ook zakken hennep en een hoeveelheid mogelijk synthetische drugs gevonden. Het pand wordt op last van de burgemeester per direct gesloten. 

Opnieuw spullen voor hennepkwekerij in garagebox Vlijmen
Voor de tweede keer op één dag troffen gemeente en politie donderdag 4 april, laat in de middag, opnieuw onderdelen voor een hennepkwekerij aan in een garagebox in Vlijmen. Deze keer was het raak aan de Jan Steenstraat. Ook dit pand wordt per direct gesloten in opdracht van de burgemeester.

Niet wegkijken, maar aanpakken

In Heusden werken we hard aan het bestrijden van criminaliteit. Hierbij gaat het niet alleen om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Denk bijvoorbeeld aan het grote risico dat een hennepkwekerij betekent voor omwonenden. 

Wat kunt u doen?

Het aanpakken van criminaliteit kunnen wij niet alleen. Uw hulp is onmisbaar! Wat kunt u doen? Meld verdachte situaties bij de politie of via Meld Misdaad Anoniem. Meld u aan bij de buurtwhatsapp of Buurtpreventie. U kunt uw melding ook doen bij de gemeente, wij behandelen uw informatie strikt vertrouwelijk. Op www.nietwegkijken.nl vindt u alle informatie.

drugslab
 

Uitgelicht