Uitreiking Dromen. Doen. Heusden.-awards

Er zijn de afgelopen weken meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. 7 april wordt de eerste winnaar bekend gemaakt.

Eerste doener van het jaar bekend!

Op zondagmiddag 7 april opent burgemeester Willemijn van Hees om 12.00 uur in de Voorste Venne het festivalprogramma van het  Piekcfestival in Drunen. Tijdens deze opening maakt de burgemeester de eerste winnaar bekend die een Dromen. Doen. Heusden. –award wint in de categorie Doener - Vrijwilliger. De genomineerden zijn Annemarie Putters, Ell de Gouw, Pieter de Lange, Rob Jonkers en Corne Smits, Rieky Schalken en José van Beurden. Op www.heusden.nl/DDH2018 lees je waarom zij genomineerd zijn als vrijwilliger van het jaar.

Pieckfestival

Op zaterdag 6 en zondag 7 april wordt het Pieckfestival georganiseerd in de Voorste Venne in Drunen. De zaterdagvond wordt ingevuld met een avond vol muziek, waar verschillende bands komen spelen. in zaal Utopia is het swingen tot in de late uurtjes! Een dag later, op zondag 7 april, staat het hele terrein van de Voorste Venne in het teken van de festival-vibe. In de zalen en gangen van het gebouw is tot in de kleinste hoekjes wat te beleven, te zien en te doen! Kortom het is een groot festival met beeldende kunst, theater, workshops, muziek, tekenen en schilderen, en nog veel meer! Op het Pieckfestival is voor elke leeftijd wat te beleven en te doen! Kijk snel op www.hetpieck.nl voor het volledige programma.

De overige winnaars worden de komende maanden bekend gemaakt tijdens verschillende evenementen die plaats vinden in de gemeente.

 

Uitgelicht