Heusdense brug afgesloten

De Heusdense brug (N267) over de Bergsche Maas tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg wordt afgesloten voor onderhoud van donderdagavond 19 maart vanaf 20.00 uur tot maandagochtend 23 maart 5.00 uur.

De provincie Noord-Brabant vervangt de voegen in het wegdek van de brug, waardoor na het onderhoud weer 80 km/h gereden kan worden. De brug zal volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. Het Bernse Veer vaart gedurende dit weekend ook in de avond en nacht. Fietsers worden aangeraden gebruik te maken van de veerpont, het gebruik hiervan is gratis. Houd er rekening mee dat de weg naar de veerpont smal is en het laadvermogen beperkt is. Houd voor informatie over busdiensten de omleidingspagina van Arriva in de gaten en plan je reis vlak voor vertrek via 9292.nl. Bekijk hier de omleidingsroutes die zijn ingesteld in verband met de afsluiting van de Heusdense brug. 

Wij vragen je begrip voor de mogelijke overlast tijdens de werkzaamheden en proberen de overlast zo klein mogelijk te houden. Indien je vragen hebt, kun je ze stellen via het Brabant-loket van de provincie Noord-Brabant.

c

Uitgelicht