Koopovereenkomsten 16 woningen Tot Morgen Geerpark getekend

In de energiezuinige nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen komen in de nieuwe fase ‘Tot Morgen’, ten noorden van het centrale park, zestien koopwoningen, geheel naar de wens van de toekomstige bewoners. Nu de woningontwerpen in samenspraak met de deelnemers van SAMENBOUWEN.IN Geerpark zijn uitgewerkt en de omgevingsvergunning door de gemeente Heusden is verleend stond tijdens de deelnemersbijeenkomst van 30 oktober jl. het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomsten op het programma.

Op deze fraaie plek in Geerpark worden acht rijwoningen en acht patiobungalows gerealiseerd. In samenspraak met de toekomstige bewoners heeft de architect de woningontwerpen uitgewerkt en op basis hiervan heeft de gemeente Heusden inmiddels de omgevingsvergunning verleend. Het betreft hier een ‘nul-op-de-meter’ project. Dit betekent dat de woning evenveel energie opwekt als dat een bewoner gemiddeld verbruikt. Dit sluit perfect aan op de ambitie van deze duurzame woonwijk.

In Van der Aa Bouwbedrijf uit Elshout hebben de deelnemers een enthousiaste aannemer gevonden die ernaar streeft om in het 1e kwartaal van 2020 te starten met de bouw. Voldoende redenen voor de deelnemers om op woensdagavond 30 oktober jl. gezamenlijk de koop- en aannemingsovereenkomsten te ondertekenen! De deelnemers gaan nu nader met de aannemer in overleg om de afwerking verder op hun wensen af te stemmen.

Meer informatie?
Alle woningen zijn op dit moment bezet, maar wil jij meer weten over deze manier van bouwen? Neem dan contact op via mail info@samenbouwen.in of telefonisch via 040 -  242 32 23 (SAMENBOUWEN.IN GEERPARK). Kijk voor meer informatie op http://samenbouwen.in/projecten/samen-bouwen-geerpark/.

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten over Geerpark? Kijk op www.geerpark.nl

Deelnemers Samenbouwen in Geerpark tekenden overeenkomsten

Uitgelicht