Dromen. Doen. Heusden. -awards tijdens jubileumjaar Heusden700!

In 2018 hebben we geen Dromen. Doen. Heusden.- dag maar vieren we zeven eeuwen aan hoogtepunten in Heusden. Dit vieren we in het jubileumjaar Heusden700. Het is een jaar waarin we stilstaan bij de rijke geschiedenis van Heusden. Er is een prachtig feestprogramma samengesteld door de Heusdenaren zelf. Tijdens verschillende evenementen die plaatsvinden in het kader van Heusden700 reiken we de awards voor Doener, Droom en Heusdenaar van het jaar 2017 uit.

Nominaties
Ken jij een sporter die een mooie sportprestatie heeft geleverd? Een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? De innovatieve ondernemer die maatschappelijk verantwoord onderneemt? Kortom iemand die in jouw ogen dé Doener van 2017 moet worden in de categorie sporter, vrijwilliger of ondernemer? Of wil je een Droom nomineren, omdat dit initiatief volgens jou écht het verschil maakt binnen Heusden? Je kunt tot en met 22 maart 2018 je nominaties doorgeven. Geef hier je nominatie door

Stemmen
De kandidaten voor Heusdenaar van 2017 zijn al bekend. Zij zijn het afgelopen jaar genomineerd als Doener van de maand en maken daarom kans op de titel Heusdenaar van 2017. Je kunt van 26 maart tot 15 april je stem uitbrengen op de Doeners, de Droom en Heusdenaar van 2017 via deze site.

En de winnaars zijn…
De winnaars van de Dromen. Doen. Heusden. -awards worden bekend gemaakt tijdens verschillende evenementen die plaats vinden in het kader van Heusden700. Op 21 april tijdens de SamenLoop voor Hoop reiken we de awards uit voor vrijwilliger en sporter van 2017. Op 8 en 9 juni tijdens Ongehoord reiken we de awards uit voor ondernemer en de droom van 2017. Tijdens het Vlijmens Spektakel maken we de Heusdenaar van 2017 bekend.

Programma
Bekijk het feestelijke Heusden700-programma op www.heusden700.nl 

Voor vragen over de Dromen. Doen. Heusden. -awards kun je contact opnemen met kabinetschef Frank Horvers. Heb je vragen over het project Heusden700 neem dan contact op met projectleider Judith van den Berg of communicatieregisseur Mark Doedeijns. Zij zijn bereikbaar via (073) 513 17 89 of via info@heusden.nl. 

 

 

Uitgelicht

Logo Heusden700