Heusden700

Heusden700
2018 is een jaar waarin we laten zien waar we trots op zijn, een jaar waarin we stilstaan bij de rijke geschiedenis van Heusden, maar vooral een jaar vol hoogtepunten! En om dit te vieren, hebben de Heusdenaren zelf een prachtig programma samengesteld. Het hele jaar door is er van alles te beleven; een tijdlijn van evenementen die als een puzzel met elkaar zijn verbonden en waarbij ieder puzzelstuk zijn eigen verhaal heeft. Door deze op te halen en met elkaar te delen, ontstaat een gevoel van verbondenheid. Zo zijn we verbonden door verhalen waar we trots op zijn, die generatie op generatie zijn doorgegeven en nu samenkomen in het jubileumjaar Heusden700. 

Programma
Bekijk het feestelijke Heusden700-programma op www.heusden700.nl 

Dromen. Doen. Heusden. -dag
Tijdens het jubileumjaar Heusden700 vindt er geen Dromen. Doen. Heusden. -dag plaats zoals deze normaal gesproken plaats vindt. In 2018 vieren we het hele jaar hoogtepunten in Heusden. Er zijn maar liefst 5000 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. -awards. Hieronder lees je wie de winnaars zijn. De winnaars zijn uitgeroepen tijdens verschillende evenementen die plaats vinden in Heusden700. 

Doener 2017 - Sporter
Luuk Wensink wint de titel van Doener 2017 in de categorie sporter. Luuk maakte in 2017 zijn droomdebuut in Oranje onder 15 tijdens een voetbalinterland tegen Engeland. Hij scoorde, als linksback, het winnende doelpunt. Daarnaast speelde hij  in 2017 zijn eerste seizoen bij NAC Breda.

Doener 2017 - Vrijwilliger
Adri Eijkemans wint de titel van Doener 2017 in de categorie vrijwilliger. Adri is een actieve vrijwilliger bij HTR Media en hij heeft in de loop der jaren enorm veel verenigingen in de gemeente in beeld gebracht in het welbekende programma ‘Ons clubke’.

Doener 2017 - Ondernemer
Thomas Brok wint de titel van Doener 2017 in de categorie ondernemer. Thomas is een YouTuber en ondernemer uit Drunen. Met zijn kanaal trekt hij per maand gemiddeld tussen de vijfhonderd duizend en een miljoen kijkers. Daarnaast kun je in zijn webwinkel echte KORTHOM-merchandise kopen. Met zijn kanaal KORTHOM op YouTube is hij in 2017 genomineerd voor een VEED Award in de categorie 'Comedy’.

Droom 2017
Stichting Hart van Haarsteeg wint de titel Droom van 2017. De stichting heeft zich in 2017 ingezet om een bruisende en levendige toekomst voor de kern Haarsteeg te realiseren. In 2017 zijn de plannen gesmeed om 'de Hut' om te toveren tot Dorpshuis De Steeg.

Heusdenaar van 2017
Het Thomashuis in Nieuwkuijk wint de titel Heusdenaar van 2017. Vanaf 1 september 2012 zijn Berna en Martin de drijvende krachten achter het Thomashuis in Nieuwkuijk. Zij bieden met het Thomashuis continuïteit, rust en veiligheid voor de 9 bewoners met een verstandelijke beperking. Samen met de bewoners van het Thomashuis exploiteren zij sinds 2017 het ’t Patronaat.  

Vragen
Heb je vragen over het project Heusden700 neem dan contact op met projectleider Judith van den Berg of communicatieregisseur Mark Doedeijns. Zij zijn bereikbaar via (073) 513 17 89 of via info@heusden.nl. 

 

 

Uitgelicht

Logo Heusden700