• Vanaf 1 augustus 2020 kunnen maatschappelijke organisaties die een maatschappelijke accommodatie in eigendom in de gemeente Heusden hebben weer subsidie aanvragen voor verduurzamingsmaatregelen!

    Organisaties kunnen subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van LED-verlichting, toepassing van een warmtepomp, het plaatsen van HR-glas, het aanbrengen van isolatie of het plaatsen van zonnepanelen of zonnecollectoren.

  • Kan ik mijn cv-ketel beter vervangen of niet? 

    Er is op dit moment geen verplichting om gasketels te vervangen door een duurzaam alternatief. Wanneer je jouw gasketel vervangt door duurzame energie draag je natuurlijk bij aan vermindering van de CO2-uitstoot en een schonere leefomgeving. Bij oudere cv-ketels is het zelfs vaak voordeliger om deze te vervangen door een nieuwe gasketel. Nieuwere gasketels zijn namelijk voordeliger voor het klimaat en jouw portemonnee. Wil je meer tips en weetjes lezen? Klik dan snel verder...

     

  • Partners Heel. Heusden. Duurzaam.

    In Heel. Heusden. Duurzaam. werken we samen met Buurt Bestuurt comit├ęs, bedrijven en andere stichtingen en verenigingen. Lees snel verder wie er allemaal meewerkt aan Heel. Heusden. Duurzaam.