Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Afval

Huishoudelijk afval

Iedere week wordt bij de inwoners van de gemeente het huishoudelijk afval opgehaald. We streven ernaar dit afval zo veel mogelijk gescheiden op te halen. We werken hierbij nauw samen met de Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch.

Meer weten over de spelregels van de afvalinzameling? Klik hier

Wanneer wordt uw afval opgehaald?

Wintertips voor de gft-container

Met de komst van het warme weer kan afval in de containers voor wat ongemak veroorzaken. Lees hier de tips hoe u dat kunt voorkomen.

Diftar

Voor de betaling van de inzameling van huishoudelijk afval maakt de gemeente Heusden gebruik van Diftar. Met deze methode wil de gemeente het gescheiden inzamelen van afval zoveel mogelijk stimulereren. Klik hier voor de tarieven.

Grof huisvuil

Grof huisvuil kan worden ingeleverd bij de Milieustraat in Drunen. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht, hangen af van de hoeveelheid aangeleverd vuil. Kijk hier voor het overzicht van afvalstoffen waarvoor u wel of niet moet betalen. De openingstijden van de milieustraat vindt u hier.

Bedrijfsafval

De inzameling van bedrijfsafval regelt u als bedrijf zelf. Hiervoor kunt u contact opnemen met een afvalinzamelaar. Dit geldt ook voor scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, kerken, verenigingen, buurthuizen enzovoort.

Algemene informatie


Uitgelicht

minder afval pure winst

Zoeken