Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Over de gemeente Dromen. Doen. Heusden.

Dromen. Doen. Heusden.

Als je weet wat je wilt en daar helemaal voor gaat, kan je bergen verzetten. Dat geldt voor elk mens, elke organisatie en elke onderneming. De gemeente Heusden wéét wat ze wil en maakt daar werk van. Wij geven ruimte aan de dromen van inwoners, bedrijven en verenigingen. Samen met hen zetten we plannen om in actie!   

Deze ambitie willen we laten zien. Het nieuwe gezicht van de gemeente Heusden is fris, krachtig en energiek. Met een logo dat de gemeentegrenzen verbeeldt en is opgebouwd uit ronde elementen die in elkaar overlopen. Deze elementen staan symbool voor de dynamiek en interactie tussen de mensen, ondernemingen en organisaties in onze gemeente. 

Het nieuwe beeldmerk is iets gekanteld. Hierdoor ontstaat diepte en verte: perspectief. Zo wordt benadrukt dat wij in Heusden denken in kansen en mogelijkheden. Een passend beeld voor een eigentijdse gemeente die vooruit wil. Een gemeente die ondernemingszin toont én aanmoedigt.  

Dromen. Doen. Heusden. De drie woorden van onze slogan zeggen het: Heusden is de gemeente voor doeners met een droom. Als ú het voortouw neemt en werk wilt maken van een beter Heusden, kunt u op ons rekenen!

Het ‘verhaal van Heusden’ komt niet uit de lucht vallen. Kijk alleen maar naar de mooie initiatieven die er zijn in het buurtgericht werken. Ons verhaal is een vervolg, geen begin. Alleen doen we er een schepje bovenop. U gaat dat merken, bijvoorbeeld door soepeler regelgeving, snellere en meer persoonlijke dienstverlening en bijzondere initiatieven zoals een College-spreekuur.

Zo bouwen we samen met u aan een mooi en sterk Heusden: een gemeente waar je energie van krijgt. 

Dromen. Doen. Heusden.-dag

Op 1 februari 2015 vond de 3e Dromen. Doen. Heusden.-dag plaats. Lees hier meer over de Dromen. Doen. Heusden.-dag.


Uitgelicht


Zoeken