Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Nieuws

Nieuws

 • Begroting 2015
  22 september 2014
  De begroting 2015 wordt in de raadsvergadering van 13 november 2014 behandeld. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u hier de begroting inzien.
 • Heusden krijgt een jeugdpanel
  17 september 2014
  Een groep enthousiaste jongeren heeft volop ideeën om een toekomstig jeugdpanel vorm te geven. Vorige week presenteerden de jongeren hun plannen hiervoor aan de Vrienden van Heusden4U. Zij ontmoetten elkaar bij de Jongeren Ontmoetings Plek (JOP) in het Van Greunsvenpark in Vlijmen.
 • Het delen van de tijd
  17 september 2014
  Op zaterdag 4 oktober om 11.00 uur wordt, tijdens de Veteranendag, een algemeen herdenkteken onthuld.
 • Heusden zoekt jeugdburgemeester m/v
  16 september 2014
  Voor de periode van één kalenderjaar zoekt Heusden een jeugdburgemeester die onze burgemeester kan ondersteunen in zijn representatieve taak.
 • Restaureer uw rijksmonument
  15 september 2014
  De provincie Noord-Brabant heeft opnieuw geld beschikbaar gesteld voor de restauratie van rijksmonumenten. Deze keer gaat het om een bedrag van 2.950.000 euro.
 • Oog voor Logistiek
  12 september 2014
  Altijd al willen weten wat logistiek inhoudt? Kom dan naar de Dag van de Logistiek op zaterdag 27 september en beleef deze boeiende wereld. Rij in een echte vrachtwagen simulator en laat je in een kraan omhoog takelen.
 • Inschrijven Sportkompas basisonderwijs
  10 september 2014
  Wilt u uw kind laten kennismaken met een of meerdere sporten? Meld hem of haar dan aan voor het Sportkompas. Het Sportkompas is een sportkennismakingsprogramma voor kinderen van zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs in de gemeente Heusden. De inschrijving voor het Sportkompas basisonderwijs is nu geopend.
 • Leef je uit aan de Nieuwkuijkse Wiel
  10 september 2014
  Natuurliefhebbers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken, kunnen hun hart ophalen. Op zaterdagochtend 4 oktober houden Natuur en Milieuvereniging Heusden en de gemeente een speciale Natuurwerkdag aan de Nieuwkuijkse Wiel.
 • Uitzending kinderserie Taart
  03 september 2014
  De zondagochtend wordt vanaf 7 september smullen geblazen met de nieuwe familieserie TAART. Opnames voor deze serie vonden in de vesting Heusden plaats in de maanden maart en april. Vanaf 7 september zijn de afleveringen te zien. Acht weken op zondagochtend om 09.00 uur bij Zapp op Nederland 3.
 • 77.000 euro voor kunstroute Halvezolenlijn
  27 augustus 2014
  De provincie Noord-Brabant geeft de gemeenten Waalwijk, Heusden en Geertruidenberg 77.000 euro subsidie voor het verder realiseren van een kunstroute langs de Halvezolenlijn. De drie gemeenten kregen begin augustus dat positieve bericht, nadat het subsidieverzoek in april dit jaar was ingediend. Het geld komt uit de Subsidieregeling Cultureel Erfgoed Noord-Brabant, Erfgoed in context.
 • Verkeersremmende maatregelen Vlijmen-oost
  18 augustus 2014
  Op 18 augustus 2014 is fase 2 gestart van de werkzaamheden voor het aanbrengen van de verkeersremmende maatregelen in Vlijmen-oost. De werkzaamheden duren tot eind september.

Uitgelicht


Zoeken