Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Nieuws

Nieuws

 • Aangepaste openingstijden
  09 december 2014
  In de maand december hebben de gemeentebalie in Vlijmen en Bijeen in Drunen aangepaste openingstijden.
 • Tijdelijke Wsw-medewerkers mogen bij Baanbrekers blijven
  12 december 2014
  Baanbrekers verlengt de arbeidscontracten van 94 Wsw-medewerkers met een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Dit heeft het dagelijks bestuur van Baanbrekers besloten. De 61 medewerkers die al drie tijdelijke contracten hebben uitgediend, krijgen bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd. De overige 33 medewerkers krijgen een nieuw contract voor bepaalde tijd aangeboden.
 • Aangepaste dienstregeling Bergsche Maasveren
  10 december 2014
  In verband met de feestdagen hebben de Bergsche Maasveren een aangepaste dienstregeling.
 • Dromen. Doen. Heusden.-dag 2015
  10 december 2014
  Op zondag 1 februari 2015 vindt de 3e Dromen. Doen. Heusden.-dag van de gemeente Heusden plaats. Wilt u iemand nomineren voor de Droom, de Doener en de Heusdenaar van 2014? Kijk dan snel verder.
 • Boek op tijd uw rit bij de Regiotaxi
  08 december 2014
  Tijdens de feestdagen maken veel mensen gebruik van de regiotaxi. Voor taxibedrijven is het belangrijk dat ze ruim van tevoren weten hoeveel ritten ze kunnen verwachten. Boek uw ritten daarom zo snel mogelijk zodat u verzekerd bent van een plaats.
 • NIX, niet roken en drinken tot je 18e
  04 december 2014
  De feestdagen komen er weer aan. Hoe bereid u uw puber voor? Een paar tips voor een gesprek over NIX, niet roken en drinken tot je 18e.
 • Kasper van der Poel wordt jeugdburgemeester Heusden 2015
  02 december 2014
  Op maandagavond 1 december 2014 is Kasper van der Poel (10 jaar) gekozen als jeugdburgemeester 2015. Tijdens de verkiezingsavond presenteerden 29 kinderen zich aan de selectiecommissie. Kasper van der Poel viel op omdat hij met concrete ideeën kwam om de jeugd te betrekken bij de politiek.
 • Huistest.nl
  01 december 2014
  De gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand vinden het belangrijk dat inwoners zo lang mogelijk prettig in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Via Huistest.nl informeren wij u over de – soms kleine – maatregelen om een huis toegankelijker, veiliger en comfortabeler te maken.
 • Portretteert u Koning Willem-Alexander?
  27 november 2014
  Het hangt nagenoeg in elk gemeentehuis, rechtbank of school: een portret van Koning Willem-Alexander. In het gemeentehuis in Vlijmen hangt nog geen staatsieportret. Het college van burgemeester en wethouders is dan ook op zoek naar personen met creatieve ideeën voor een beeltenis/staatsieportret van onze koning.
 • Blauwalgen
  24 november 2014
  Er zijn nog steeds blauwalgen aanwezig in de Roeivijver in Drunen. Er staan waarschuwingsborden en waterschap Aa en Maas houdt de situatie in de gaten.
 • Komende weken controle hondenbelasting
  19 november 2014
  Bent u in het bezit van één of meerdere honden? Dan weet u ongetwijfeld dat u verplicht bent hondenbelasting te betalen. Graag maken we u er voor alle zekerheid op attent dat in de komende weken huis-aan-huis gecontroleerd wordt of van elke hond aangifte is gedaan.
 • Voorkom een boete voor het fietsen op de stoep
  18 november 2014
  Het fietsen op de stoep veroorzaakt hinder voor voetgangers en kan leiden tot gevaarlijke situaties. De politie en de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente controleren hier de komende tijd extra op.
 • Gemeente Heusden sluit gemeentebalie in Drunen
  17 november 2014
  Vanaf maandag 17 november kunt u voor de gemeentelijke producten niet meer terecht in het gemeentehuis in Drunen. Vanaf deze datum kan dat alleen in het gemeentehuis in Vlijmen.

Uitgelicht


Zoeken