Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Nieuws

Nieuws

 • 77.000 euro voor kunstroute Halvezolenlijn
  27 augustus 2014
  De provincie Noord-Brabant geeft de gemeenten Waalwijk, Heusden en Geertruidenberg 77.000 euro subsidie voor het verder realiseren van een kunstroute langs de Halvezolenlijn. De drie gemeenten kregen begin augustus dat positieve bericht, nadat het subsidieverzoek in april dit jaar was ingediend. Het geld komt uit de Subsidieregeling Cultureel Erfgoed Noord-Brabant, Erfgoed in context.
 • Aankondiging openbare informatievergaderingen
  27 augustus 2014
  Op dinsdag 2 september, woensdag 3 september en donderdag 4 september vergaderen de raadsleden van Heusden in het gemeentehuis in Vlijmen. De vergaderingen zijn de voorbereiding op de raadsvergadering van 23 september. Ze zijn openbaar en starten alle dagen om 19.30 uur. U bent van harte welkom!
 • Een activiteit organiseren tijdens de 80 van de Langstraat
  25 augustus 2014
  Het startschot van de 34ste editie van de 80 van de Langstraat klinkt op zaterdag 13 september om 20.00 uur. De gemeente stelt weer alles in het werk om het gezellige feest, samen met de feestvierders, ook tot een veilig feest te maken.
 • Heusden en regio Noordoost Brabant investeren in natuur
  21 augustus 2014
  De provincie stelt de komende jaren, via het Groen Ontwikkelfonds Brabant, veel geld beschikbaar om de natuur in Brabant te versterken.
 • Verkeersremmende maatregelen Vlijmen-oost
  18 augustus 2014
  Op 18 augustus 2014 is fase 2 gestart van de werkzaamheden voor het aanbrengen van de verkeersremmende maatregelen in Vlijmen-oost. De werkzaamheden duren tot eind september.
 • Militaire oefeningen
  13 augustus 2014
  Deze week vinden er verschillende militaire oefeningen plaats in de gemeente Heusden. De militairen verplaatsen zich hierbij over bestaande wegen en paden. Bij deze oefeningen wordt gebruik gemaakt van oefenmunitie. Defensie zal bewoners in de omgeving waar wordt geschoten, informeren.
 • Zwemmen in grote rivieren levensgevaarlijk
  17 juli 2014
  Met warm weer zoeken veel mensen verkoeling en ontspanning in het water. Zwemmen in rivieren en kanalen is populair in de zomer, maar ook erg gevaarlijk. Ondanks een zwemverbod in vaargeulen en bij bruggen, sluizen en havens, zijn er jaarlijks gewonden en doden te betreuren. Rijkswaterstaat wijst daarom op de risico’s.
 • Heeft u gereedschap dat u niet meer gebruikt?
  08 augustus 2014
  Geef het aan stichting Gered Gereedschap en het krijgt een mooie nieuwe bestemming!

Uitgelicht


Zoeken