Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Nieuws

Nieuws

 • Beheer buurthuizen door vrijwilligers
  27 november 2015
  De gemeente Heusden gaat samen met de gebruikers en huidig beheerder ContourdeTwern onderzoeken of buurthuizen De Korf in Vlijmen en De Haarstek in Haarsteeg door vrijwilligers kunnen worden beheerd en geëxploiteerd. Begin december wil de gemeente met gebruikers en betrokken bewoners over de plannen in gesprek.
 • Ontwikkelingen in Geerpark sneller dan verwacht
  20 november 2015
  Wie in Geerpark wil wonen, heeft nog dit jaar nieuwe kansen om zijn slag te slaan. Zowel projectontwikkelaar Janssen de Jong als Hendriks Coppelmans brengen nieuwe woningen op de markt. Ze zetten deze stap sneller dan gepland vanwege de grote interesse in woningen in Geerpark.
 • GroepsApp-Alarm: 10 ogen zien meer dan 2
  10 november 2015
  WhatsApp-groepen blijken in de strijd tegen een inbrekers een goed middel. Het schrikt inbrekers af en bovendien neemt de pakkans aanzienlijk toe. Voor de gemeente en politieteam Heusden genoeg reden om er ook mee aan de slag te gaan. Doe u ook mee?
 • Herdenking Stadhuisramp Heusden
  09 november 2015
  In de Grote of Catharijne Kerk in de vesting Heusden vond afgelopen woensdag 4 november de 71e herdenking van de Stadhuisramp plaats. Tijdens deze indrukwekkende bijeenkomst werd stilgestaan bij de verschrikkingen van de laatste oorlogsdagen in Heusden.
 • Geerpark koploper energieneutraal bouwen
  06 november 2015
  Geerpark is één van de meest aansprekende voorbeelden in Nederland als het gaat om duurzaamheid. Het is één van de 19 ‘Excellente gebieden’. Oftewel, Geerpark loopt voorop op het gebied van energiezuinig bouwen. Een mooi compliment!
 • Twaalf lintjes in Heusden
  24 april 2015
  Burgemeester Jan Hamming heeft tijdens de jaarlijkse Lintjesregen twaalf inwoners van de gemeente Heusden mogen verrassen met een Koninklijke Onderscheiding. Deze inwoners van Heusden zijn allen benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau, omdat zij zich zonder eigen belang of financieel gewin hebben ingezet voor de lokale samenleving.

Uitgelicht


Zoeken