Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Nieuws

Nieuws

 • PGB-houders ontvangen foutieve brief
  04 februari 2016
  Deze week heeft Zorg-Lokaal brieven aan pgb-houders in de gemeente Heusden gestuurd, die nog niet verzonden hadden mogen worden. De brieven gaat over de budgetberekening van hun persoonsgebonden budget in 2016, maar bevatten informatie die soms niet klopt of nog moet worden gecontroleerd.
 • Huishoudelijke Hulp Toelage nog aantrekkelijker
  03 februari 2016
  Bent u inwoner van Heusden en heeft u behoefte aan hulp bij het huishouden, dan kunt u ook in 2016 een beroep doen op de Huishoudelijke Hulp Toelage. Ook als u hulp nodig heeft voor bijvoorbeeld de grote schoonmaak of het opruimen van uw schuurtje, kunt u tegen aantrekkelijke kosten huishoudelijke hulp inhuren.
 • Uw kunstwerk in onze vesting?
  29 januari 2016
  De gemeente Heusden is er voor doeners met een droom, daarom zijn wij op zoek naar kunstenaars die op een mooie locatie in onze gemeente, gedurende een jaar een kunstwerk willen exposeren.
 • Varianten voor ontwikkeling Oostelijke Langstraat bekend
  28 januari 2016
  Op donderdag 28 januari 2016 heeft de stuurgroep Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL) besloten welke varianten meegaan in de planuitwerking voor het gebied rond de A59 tussen ’s-Hertogenbosch en Waalwijk.
 • Onderzoek mogelijkheden kleinschalige opvang vluchtelingen
  20 januari 2016
  De gemeente Heusden werkt samen met de gemeente Boxtel aan een plan van aanpak voor een proef met kleinschalige opvang van vluchtelingen. Of de proef daadwerkelijk wordt uitgevoerd is nog niet bekend. Gesprekken hierover met het COA moeten nog plaatsvinden.
 • Waar strooit de gemeente bij gladheid en waarom
  19 januari 2016
  Sneeuw, ijzel en bevroren weggedeelten kunnen voor flink wat glijpartijen in het verkeer zorgen. De gladheidbestrijders springen voor dag en dauw hun bed uit om de doorgaande wegen veilig te houden.
 • Slimmer omgaan met uw geld
  12 januari 2016
  Woonveste en de gemeente Heusden organiseren op 19 en 20 januari een gratis bijeenkomst over 'Slimmer omgaan met uw geld'. Wij ontvangen u graag vanaf 19.00 uur met koffie/thee. De avond start om 19.30 uur met een introductie van Bijeen. Vervolgens geeft Eef van Opdorp, bekend van RTL 4 Uitstel van Executie, u handige tips waarmee u eenvoudig geld bespaart.
 • Afvalkalender 2016
  07 januari 2016
  Wilt u weten wanneer welk afval bij u wordt opgehaald?
 • Meer doen met groen
  07 januari 2016
  Wilt u mee bepalen hoe het groen er in uw buurt uitziet? Heeft u tijd om zelf mee de handen uit de mouwen te steken? Adopteer dan een grasveldje, plantsoen of haag. Op deze manier komt u op een leuke manier in contact met uw buren en kunt u genieten van het resultaat; fraaier groen in uw omgeving.

Uitgelicht


Zoeken