Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Actueel Laatste Nieuws Militaire oefeningen

Militaire oefeningen

De komende weken vinden er verschillende militaire oefeningen plaats in de gemeente Heusden. De militairen verplaatsen zich hierbij over bestaande wegen en paden. Bij sommige oefeningen wordt er gebruik gemaakt van (oefen)munitie. Defensie zal bewoners in de omgeving waar wordt geschoten informeren.

16 tot en met 18 augustus

Deze oefening vindt plaats in het kader van de opleiding tot officier bij het wapen der Genie. Aan deze oefening nemen 20 personen deel en wordt logistiek ondersteund door 5 militaire wielvoertuigen. Er wordt geen gebruik gemaakt van oefenmunitie.

17 tot en met 20 augustus

Deze oefening vindt plaats in het kader van de algemene militaire opleiding van de Koninklijke Luchtmacht. Aan deze oefening nemen 45 personen deel en wordt logistiek ondersteund door 4 militaire wielvoertuigen. Er wordt geen gebruik gemaakt van oefenmunitie.

22 tot en met 28 augustus

Deze oefening vindt plaats in het kader van de opleiding tot onderofficier bij het wapen der Genie. Aan deze oefening nemen 20 personen deel en wordt logistiek ondersteund door 3 militaire wielvoertuigen. Bij deze oefening wordt wel gebruik gemaakt van oefenmunitie.

1 tot en met 8 september

Deze oefening vindt plaats in het kader van de opleiding en training van militairen bij de Koninklijke Landmacht. Aan deze oefening nemen 26 personen deel en wordt ondersteund door 9 militaire wielvoertuigen. Er wordt bij deze oefening ook gebruik gemaakt van oefenmunitie.


Uitgelicht


Zoeken